La Biblioteca del Mil·lenari organitza un taller infantil de confecció de punts de llibre


  • Comparteix:

La Biblioteca del Mil·lenari organitza aquest dimecres un taller pels infants per confeccionar punts de llibre amb motiu de la celebració de la diada de Sant Jordi. El taller, pensat per nens a partir de 6 anys, pretén que els més petits descobreixin les activitats complementàries que es duen a terme a la Biblioteca.

Els nens ja es poden inscriure a la Biblioteca del Mil·lenari si no es volen perdre l'oportunitat de fer el seu propi punt de llibre i tenir-lo a punt per inserir-lo en el llibre que regalaran el dia 23 d'abril. El material i les instruccions van a càrrec de la Biblioteca. Només cal portar imaginació per decorar el punt i donar-li forma de drac. Lluís Julià, de la Biblioteca ha explicat que l'objectiu és donar a conèixer les activitats paral·leles que fan dedicades als més petits com ara l'Hora del Conte:

Lluís Julian

És una manera de convidar a la gent a descobrir la biblioteca


D'altres anys, el taller s'ha dedicat a elaborar rosses de paper.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.