Tres mostres completen l'oferta artística a l'agost a la ciutat


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de la Canals Galeria d'Art

Imatge d'arxiu de la Canals Galeria d'Art

Una exposició de fotografia sobre les 'Dones esportistes catalanes', una de gravats de Goya i les pintures de Lourdes Fisa són l'oferta principal de les mostres artístiques a la ciutat durant l'estiu. Els santcugatencs que no marxen de vacances es poden acostar a la Biblioteca del Mil·lenari, la Canals Galeria d'Art i el Museu de la ciutat, que mantenen les portes obertes bona part del mes d'agost per amenitzar l'oci a Sant Cugat.

Fins diumenge de la setmana que ve, la Biblioteca del Mil·lenari acull una mostra cedida pel Servei de Biblioteques de la Diputació de Barcelona sobre 'Dones esportistes catalanes'. Ho explica Pepa Forn en declaracions d'arxiu a Cugat.cat.

Pepa Forn

Volem donar a conèixer les dones catalanes que han fet història en el món de l'esport.








La Canals Galeria d'Art obrirà portes la darrera setmana d'agost amb una col·lecció de Lourdes Fisa a la sala 1 sobre 'La ruta de la seda'. Escoltem el responsable de la Galeria, Josep Canals, també en declaracions d'arxiu.

Josep Canals

La primera setmana d'agost realment sempre hi ha gent encara a Sant Cugat i també l'afluència de la darrera setmana d'agost es nota moltíssim.


A la seu del Museu de Sant Cugat de la Casa Aymat també es pot veure aquest mes l'exposició 'Goya. Gravats: Capritxos i desastres'. Un total de 160 gravats originals, dividits en dues col·leccions, mostren un Goya crític amb el seu temps.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Es una llastima que una ciutat que es diu de cultura el mes d\'agost no tigui activitas de cultura. No tothom fa les vacances en dit mes. Cal pensar en l\'art i la cultura tambè per els que seguim a la ciutat.

Maria. Enviat el 12/ago/09


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.