El Teatre-Auditori continuarà apostant per nous públics


  • Comparteix:

Esmorzar amb els mitjans de balanç de temporada

Esmorzar amb els mitjans de balanç de temporada

El Teatre-Auditori ha posat punt final a la 15a temporada i ja té els ulls posat en la programació de l'any vinent on continuarà explorant nous públics. 'Hamlet' dirigida per Oriol Broggi i 'Llits' dirigida per Lluís Danés amb música de Lluís Llach són algunes de les propostes de l'any vinent avançades pel director de l'equipament, Pep Tugues. Aquesta temporada, que s'ha tancat amb una mitjana del 82% d'ocupació als espectacles, l'equipament ha incorporat noves disciplines artístiques com el circ i el hip-hop, i la intenció és mantenir aquesta línia en properes sessions.

Durant el tradicional esmorzar amb els mitjans per fer balanç de temporada, el director del Teatre-Auditori s'ha mostrat molt satisfet amb les xifres registrades en la temporada del 15è aniversari. Una temporada en la qual un total de 73.000 persones han assistit a un espectacle, deixant la mitjana d'ocupació entorn el 82%.

El Teatre-Auditori ha seguit a la recerca de nous públics incorporant a la programació disciplines artístiques dirigides a públics més concrets, com poden ser la dansa, el circ i el hip-hop. El director del Teatre-Auditori, Pep Tugues, assegura que aquesta és la línia a seguir.

Pep Tugues

Com a teatre municipal una de les nostres obligacions és buscar noves vies. Quant més variada és la programació, més respon el públic.


Durant l'esmorzar de final de temporada, Tugues ha avançat alguns dels espectacles del primer trimestre de la temporada vinent. La programació comptarà amb dues obres de Shakespeare: 'Ricard II', dirigida per Carme Portaceli, i 'Hamlet', dirigida per Oriol Broggi. 'Llits', dirigida per Lluís Danés i amb música de Lluís Llach, arribarà a la ciutat un cop representada al Teatre Nacional de Catalunya (TNC).

El tinent d'alcalde de Cultura, Xavier Escura, ha refermat el compromís per mantenir una programació eclèctica.

Xavier Escura

La proposta és continuar amb una programació variada. Hem d'obrir al màxim a públics nous per engrescar a més gent.







La presentació oficial de la temporada serà a principis de setembre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.