La Floresta enceta l'últim cap de setmana de Festa Major amb música i activitats per als més joves


  • Comparteix:

La ja expresidenta Consol Pagès s'acomiada dels florestants des de l'escenari

La ja expresidenta Consol Pagès s'acomiada dels florestants des de l'escenari

La Floresta continua aquest divendres la Festa Major amb una jornada dedicada a la música i als més joves. Un campionat de 'Sing Star', la nit jove i l'obra de teatre 'Estocolmo mon amour' són els plats forts d'avui de la festa grossa del districte. Prèviament, aquest dijous al vespre, un concert de la Coral Tardor ha donat el tret de sortida a aquest segon cap de setmana de la Festa Major de la Floresta.

La veterana coral florestana ha ofert el Concert de Festa Major que ha comptat amb un parell d'havaneres entre la desena de peces interpretades. Aquesta actuació ha significat l'estrena de la nova presidenta de l'entitat, Roser Giménez, que ha substituït en el càrrec Consol Pagès.

Giménez s'ha mostrat molt agraïda per la confiança de la resta dels membres de l'agrupació coral i s'ha mostrat disposada a continuar la tasca de la seva predecessora.

Roser Giménez

Ser presidenta representa molt per mi i confio a fer-ho igual que la senyora Consol.




L'alcalde, Lluís Recoder, ha presidit el concert acompanyat de la tinenta d'alcalde de Serveis a la Ciutadania, Carmela Fortuny, el tinent d'alcalde de Presidència, Joan Recasens i el regidor d'Esports, Xavier Amador. Recoder ha elogiat la tasca de la coral al llarge de tants anys.

Lluís Recoder

És una coral que va sorgir dels avis i àvies del Casal de la Gent Gran de la Floresta i que amb els anys han arribat a un nivell molt bo.



Els florestans continuen aquest divendres el gruix de la festa amb la música com a protagonista indiscutible de la jornada. La Festa Major es reprèn a les sis de la tarda amb un campionat Sing Star pensat per als joves del districte. La música continuarà amb la nit jove de la mà dels grups 'Virgínia Band', 'Wazosky-Rock' i la 'Flowresta-Hip Hop Funky'.

A partir de les nou de la nit, un concurs de PS2 torna a posar l'accent en els més joves. I a les deu l'obra de teatre 'Estocolmo mon amour', organitzada per l'Agrupació Teatral de la Floresta, és l'encarregada de tancar la festa de divendres.

El dissabte, els infants agafaran el relleu als més joves. Tallers infantils i un concurs paeller és la programació preparada per al segon dia festiu d'aquest cap de setmana.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.