'Amadeus' de Peter Schaffer, avui a les Lectures a la Fresca


Temes relacionats

Les Lectures a la Fresca tornen a les places de la ciutat aquest juliol ( 1/jul/09)


  • Comparteix:

Presentació de Lectures a la Fresca

Presentació de Lectures a la Fresca

La Lectura a la Fresca d'aquest dijous representarà el conflicte entre els compositors Mozart i Salieri de l'obra 'Amadeus', de Peter Schaffer. La lectura teatralitzada començarà a partir de les deu de la nit a la plaça de l'Om.

'Amadeus', del dramaturg i guionista de cinema anglès Peter Schaffer, presenta la rivalitat entre els compositors de música Wolfang Amadeus Mozart i Antonio Salieri, que tenien un sentit de la creativitat diferent. Aquests personatges agafaran cos aquest dijous a càrrec dels Amics de Pedra i Sang, que faran una lectura teatralitzada de l'obra sota la direcció de Dolors Vilarasau.

L'obra de teatre 'Amadeus' es va convertir en pel·lícula el 1984, dirigida per Milos Forman. El llargmetratge va ser guanyador de vuit premis de l'Acadèmia dels Oscar.

La representació d''Amadeus' és la segona d'aquesta 5a edició de les Lectures a la Fresca. Dijous de la setmana vinent es representarà l'última lectura, formada per fragments anònims de teatre burlesc català del segle XVIII.

La pintora Maria Fabre és l'autora del vano del programa d'enguany, un element tradicional d'aquesta cita estiuenca.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.