La 9a edició de Dansa Sant Cugat arrenca diumenge a la plaça del Rei de la mà del ballet de David Campos


  • Comparteix:

Espectacle del passat stage 2008 / Foto: Local pres

Espectacle del passat stage 2008 / Foto: Local pres

L'stage Dansa Sant Cugat arriba aquest diumenge a les nou del vespre a la plaça del Rei amb l'actuació de la companyia de David Campos. Durant cinc dies s'impartiran classes de perfeccionament de clàssic, contemporani, hip-hop, 'modern jazz', 'body percussion', oriental, 'house' i massatge. Fins divendres més de 300 alumnes de diferents països europeus participaran de les lliçons que començaran diàriament a dos quarts de deu del matí i s'allargaran fins les vuit del vespre al Teatre-Auditori.

Des del 2000 i per iniciava del Teatre-Auditori i l'entitat Varium i amb col·laboració de les escoles de dansa de la ciutat i l'Ajuntament, Sant Cugat ha acollit alumnes de dansa de tot Europa en aquests stages. Una vintena de professors de tot el món impartiran un conjunt de 20 classes de perfeccionament de nivells i estils diversos.

El coordinador de l'organització, Jordi Rosés, explica que el 50% dels alumnes són estrangers.

Jordi Rosés

El 50% dels alumnes són estrangers, malgrat l'alt cost que suposa venir.



Rosés afirma que, tot i la crisi, enguany el nombre d'inscripcions es mantindrà com l'any passat.

Jordi Rosés

Estem contents perquè tot i el context econòmic, arribarem a igualar la xifra de l'any passat.


Durant l'stage, la ciutadania gaudirà, gratuïtament, de quatre espectacles que es faran a la plaça del Rei. El primer serà l'inaugural, interpretat pel Ballet de David Campos, previst pel diumenge a les nou del vespre. Dimarts, a la mateixa hora es mostraran peces curtes treballades durant el curset. Divendres serà el torn de l'acte de cloenda, també a les nou, a càrrec dels alumnes. A més, cada dia els estudiants oferiran un dinar-espectacle al Cafè Auditori al punt de dos quarts de dues del migdia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.