Víctor Alexandre estrena el musical 'Trifulkes de la KatalanaTribu' al Festival del Castell de Peralada


  • Comparteix:

L'obra infantil explica amb sentit de l'humor la història de Catalunya

L'obra infantil explica amb sentit de l'humor la història de Catalunya

L'obra de teatre 'Trifulkes de la KatalanaTribu' del santcugatenc Víctor Alexandre estrena aquest dissabte la seva versió musical al Festival del Castell de Peralada. Aquesta obra infantil narra amb sentit de l'humor i autocrítica la història de Catalunya a través d'alguns dels seus episodis més importants. 'Trifulkes de la KatalanaTribu' està actualment de gira i Alexandre no descarta que es representi a Sant Cugat.

Aquesta obra teatral, dirigida als infants d'entre vuit i 14 anys, explica amb sentit de l'humor alguns episodis de la història de Catalunya, com l'expansió cap a la Mediterrània, els almogàvers i la Guerra dels Segadors.

L'autor de 'Trifulkes de la KatalanaTribu', el santcugatenc Víctor Alexandre, ha explicat que és una obra per 'passar-s'ho bé'. Són declaracions a Cugat ràdio.

Víctor Alexandre

L'obra és una delícia, t'ho passes molt bé. Hi ha molta autocrítica respecte la història de Catalunya.


'Trifulkes de la KatalanaTribu' ha estat seleccionada pel Festival del Castell de Peralada per ser representada dins del cicle Petit Peralada, adreçat als més menuts. Aquesta representació musical reemplaça la versió de text i inclou un total de 12 cançons.

L'obra teatral s'estrena aquest dissabte a dos quarts de set de la tarda i properament apareixerà un disc amb el recull de totes les cançons.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.