Espart estrena videoclip i ja prepara la gira que començarà al setembre


  • Comparteix:

El grup santcugatenc Espart

El grup santcugatenc Espart

El grup de rock santcugatenc Espart ha estrenat el seu primer videoclip al Teatre del Raval de Barcelona. La sala barcelonina ha estat el lloc triat pel grup per presentar en societat el clip del tema 'Namorat' on els integrants de la banda es converteixen en titelles. Aquest estiu la banda actuarà al Festival Acústica de Figueres a finals d'agost i, al setembre començarà la gira oficial de presentació del disc 'Namorat'.

L'actuació al Teatre del Raval ha servit a Espart per preparar la propera gira de presentació del disc i enllestir un repertori que portaran per diferents escenaris.

Ho ha explicat el vocalista de la formació, Àxel Cayuela.

Àxel Cayuela

Va ser com un experiment. Estem preparant el repertori per quan comencem la gira al setembre.


Tot i estar disponible a la xarxa des de fa uns dies, aquest dissabte ha tingut lloc l'estrena oficial del videoclip 'Namorat'. Cayuela s'ha mostrat sorprès per l'acollida que està tenint aquest primer videoclip.

Àxel Cayuela

Tothom que em trobo em diu que està molt bé, n'estic sorprès. Gravar el vídeo ha estat una experiència molt maca.


Aquest mes d'agost hi ha dues possibilitats de veure els Espart en directe abans de l'inici oficial de la gira al setembre. La primera serà un acústic a la sala Calisay d'Arenys de Mar l'1 d'agost i la segona al Festival Acústica de Figueres el 29 d'agost.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.