Els dinars-espectacle de l'Stage Internacional de Dansa amenitzen l'hora de la carmanyola


  • Comparteix:

Els alumnes de l'Stage Internacional de Dansa Sant Cugat han amenitzat l'hora de dinar durant tota la setmana al Cafè Auditori amb els dinars-espectacle. Les mostres, que han tingut lloc des de dilluns a quarts de dues del migdia, han posat coreografia als àpats dels assistents i, a la vegada, han estat una gran oportunitat per mostrar als altres companys de curs el seu talent i nivell artístic.

Durant la mitja hora que dura la mostra es representen tres o quatre actuacions, generalment individuals o en forma de duet, del material après a classe. La resta de l'alumnat roman assegut a terra expectant a les peces, amb una carmanyola a la mà.

Un dels aspectes que més valoren de l'Stage aquests ballarins d'orígens diversos és que suposa una gran experiència per conviure amb persones d'altres països i cultures.

La majoria dels alumnes repeteixen any rere any per l'alt nivell del professorat, difícil de trobar en altres ciutats, i pel gran nombre de classes que s'ofereixen.

El balanç que fa l'alumnat de l'Stage és molt positiu i, tot i la crisi, el nombre d'inscripcions s'ha mantingut entorn els 230 alumnes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.