Les galeries de la ciutat escalfen motors per la nova temporada després d'estiu


Temes relacionats

Canals Galeria d'Art aposta pels artistes santcugatencs per la temporada de tardor ( 7/jul/09)

La Canals i La Galeria estrenen exposicions (12/jun/09)


  • Comparteix:

Galeries de la ciutat romandran tancades a  l'agost

Galeries de la ciutat romandran tancades a l'agost

La majoria de galeries d'art de la ciutat tanquen les portes durant l'agost però ja preparen les exposicions que presentaran a partir de setembre. La nova temporada oferirà un ampli ventall d'obres que inclouen imatges des de situacions quotidianes fins a la pintura abstracta.

Gran part de les galeries d'art de Sant Cugat s'han decantat per no obrir durant l'agost. Malgrat això, ja es preparen per a la propera temporada que començarà al setembre.

La Sala Rusiñol oferirà al públic una exposició de Mònica Castanys, artista resident a Sant Cugat, a partir del 4 de setembre. Sota el nom d''Instants quotidians', la pintura de Castanys mostra indrets comuns de la ciutat, com ara places, bars o terrasses.

La galeria Odó Art obrirà el 9 de setembre amb una exposició del santcugatenc Carles Vergés que combina dibuix amb pintura i gravat. En aquesta mostra de Vergés, la línia és el motiu principal.

Pou d'Art inaugurarà l'exposició 'Orgànic', de l'artista Mireia Pagès, el 15 de setembre. La mostra representa ampliacions de cèl·lules i teixits. La propietària de la galeria, Maria Fabre, ha explicat que es tracta d'una mostra de pintura abstracta on, per sobre de tot, destaca el color.

També a partir del 15 de setembre, els santcugatencs podran visitar una nova exposició de Lluís Ribas, que ha creat una mostra de reproduccions sobre tela. La directora de l'espai Lluís Ribas, Magda Busquets, ha detallat que aquesta sèrie és molt limitada.

Magda Busquets

Són reproduccions d'obres seves sobre tela molt limitades, retocades manualment per l'artista.


Altres galeries de la nostra ciutat sí que obriran algunes setmanes d'agost. Aquest és el cas de la Canals Galeria d'Art que obrirà portes la primera i la darrera setmana d'agost amb una col·lecció de Lourdes Fisa a la sala 1 i una exposició col·lectiva a la sala 2. Les galeries santcugatenques encara tenen certa afluència de públic aquestes dues setmanes d'agost. Així ho explica el responsable de la Galeria, Josep Canals.

Josep Canals

La primera setmana d'agost realment sempre hi ha gent encara a Sant Cugat i també l'afluència de la darrera setmana d'agost es nota moltíssim.


Pel que fa a la nova temporada de la Canals Galeria d'Art, l'artista clàssic català Romà Vallès exposarà a partir del 8 de setembre. Amb aquesta mostra, comença la col·laboració entre el Club Cultura Tr3sC i la Canals Galeria d'Art per apropar la tasca de la galeria al públic cultural català.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.