Gemma Lienas presenta a Sant Cugat el seu darrer llibre, 'El final del joc'


  • Comparteix:

El divorci vist pels ulls d'un nen és el tema que centra el darrer llibre de Gemma Lienas, 'El final del joc'. L'escriptora ha presentat aquest llibre a la Llibreria Alexandria. Aquesta obra, publicada per l'editorial Planeta, ha rebut el premi Ramon Llull 2003.

En la seva darrera novel·la, l'escriptora Gemma Lienas continua amb la temàtica del conflicte social que tant l'interessa. Després de tractar temes com la infidelitat, l'anorèxia o la bulímia, Lienas es dedica ara al divorci. Com ella mateixa explica, en aquesta ocasió, ha volgut capgirar el punt de vista fent que sigui un nen el narrador de la història.

Gemma Lienas

És la història d'un divorci viscuda i explicada per un nen


Per aquesta obra, l'escriptora ha estat guardonada amb el premi Ramon Llull 2003. Al seu parer, aquesta distinció li suposarà més visibilitat dins de l'atapeït món editorial.

Gemma Lienas

Que el teu llibre destaqui respecte els altres és molt difícil


Gemma Lienas ha rebut altres guardons com ara El Recull de Blanes, l'Andrònima de València o el Ramon Muntaner. 'El final del joc' està publicat per l'editorial Planeta.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.