L'escola d'adults manté oberta la inscripció als seus cursos trimestrals


  • Comparteix:

Els santcugatencs que vulguin encara estan a temps per matricular-se als tallers de decoració de fusta i de massatge que comencen al maig a l'escola d'adults. Durant aquest nou trimestre, l'escola ofereix un ampli ventall de cursos com pintura al oli, ceràmica, francès o informàtica.

Tot i que molts dels tallers del tercer trimestre de l'escola d'adults ja han començat, encara queden places pels de decoració de fusta i massatge que s'inicien més tard.
Cursos de català i castellà per estrangers, iniciació a la lectura i escriptura, anglès o informàtica són algunes de les propostes de l'escola. La directora, Andrea Sánchez, afirma que els tallers tenen molt bona acollida tot i la constant fluctuació dels alumnes:

Andrea Sánchez

En general hi ha molt bona acollida perquè tots els tallers s'omplen


Els santcugatencs que estiguin interessats poden matricular-se a partir d'aquest divendres i fins després de Setmana Santa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.