Arriba als cinemes locals 'G.I. JOE', basada en la sèrie dels anys 80


  • Comparteix:

Cartell de la nova pel·lícula

Cartell de la nova pel·lícula

El film d'acció 'G.I. JOE' inspirat en la línia de joguines, còmics i la sèrie de televisió amb el mateix nom és la principal estrena als cinemes locals aquest cap de setmana. A més, Yelmo Cineplex ofereix la comèdia 'Mi vida en ruinas' i la projecció de terror 'Exorcismo en Connecticut'.

El director de 'The Mummy' i 'Van Helsing', Stephen Sommers, porta a la gran pantalla l'equip de 'G.I. JOE', que utilitza l'última tecnologia en equips militars i espionatge per lluitar contra un traficant d'armes corrupte i contra l'amenaça creixent de l'organització Cobra. Dennis Quaid, Channing Tatum i Sienna Miller es posen a la pell dels personatges de la sèrie dels anys 80 per salvar el món. La projecció es pot veure als cinemes Cinesa i Yelmo Cineplex des d'aquest divendres.

A més, aquest últim complex ofereix la comèdia espanyola de Donald Petrie 'Mi vida en ruinas' on una descontenta guia turística grega-americana es trasllada a Grècia on coneixerà no només la bellesa dels país sinó també el seu esperit.

Els amants del terror tenen una cita a les mateixes sales amb 'Exorcismo en Connecticut' de Peter Cornwell. Basada en fets reals, la pel·lícula narra la història d'una família que es trasllada en una casa que havia estat una funeraria on havien passat coses terribles i on comencen a descobrir fenòmens estranys.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.