El Pati de Llibres aposta per llegir en anglès amb família la propera temporada


  • Comparteix:

Les activitats requereixen inscripció prèvia

Les activitats requereixen inscripció prèvia

Llegir, cantar i jugar en anglès amb la família. Aquest és l'objectiu del taller 'Baby Rock English' que oferirà a partir del setembre el Pati de Llibres. La llibreria santcugatenca repetirà la iniciativa després de l'èxit que l'estrena del taller va registrar el mes de juliol. Una trobada familiar amb els autors dels llibres 'Peixos Vabau' completa la programació de la llibreria pel nou curs.

Els autors dels llibres 'Peixos Vabau', Elisabet i Antoni Baurier, visitaran la llibreria santcugatenca el dissabte 19 de setembre. Pati de Llibres vol que els més menuts coneguin tots els detalls d'aquests personatges. Ho explica una de les propietàries de la botiga, Sonia López.

Sonia Gómez

Hi assistiran l'escriptora i l'il·lustrador d'aquests llibres que estan fets amb material reciclat, que estan acompanyats d'uns peluixos també reciclats.









Amb l'inici del curs escolar, el Pati de Llibres repetirà un taller de lectures en anglès, després de l'èxit del juliol. A partir d'àlbums com 'The very hangry caterpillar' i 'Pat the Bunny', els participants aprendran vocabulari, cantaran i ballaran. El curs és setmanal, dura dos mesos i la inscripció val 190 euros. López remarca que és una activitat familiar.

Sonia Gómez

És un taller d'anglès per a nens molt petits. Està pensat per a nens d'un a quatre anys, acompanyats d'un adult. El grup és de sis famílies i els tallers es fan els dimarts.








Per participar al taller en anglès i a la trobada amb els autors cal inscripció prèvia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.