Últims dies per visitar l'exposició 'Esportistes catalanes del segle XX' a la Biblioteca


  • Comparteix:

La mostra vol combatre l'oblit amb què viuen les dones que han fet història al món de l'esport

La mostra vol combatre l'oblit amb què viuen les dones que han fet història al món de l'esport

Última setmana per visitar a la Biblioteca del Mil·lenari l'exposició 'Esportistes catalanes del segle XX', que es podrà veure fins aquest cap de setmana. La mostra, organitzada per la Universitat de Vic, gira al voltant de les històries de 13 destacades esportistes del segle passat i vol trencar l'oblit amb què viuen les dones catalanes que han fet història en el món de l'esport.

L'oferta cultural aquest mes d'agost a la ciutat es completa amb l'exposició 'Goya. Gravats: capritxos i desastres', una proposta de l'Obra Social de Caja Mediterráneo. La col·lecció, que es podrà visitar fins el 27 de setembre a la Casa Aymat, consta de 160 gravats en blanc i negre que el reconegut artista aragonès va realitzar entre els anys 1799 i 1810, corresponents a les sèries 'Los caprichos' i 'Los desastres de la guerra'.

D'altra banda, a partir de l'1 de setembre es podrà continuar visitant a la Casa de Cultura l'exposició 'Somnis itinerants', formada per més d'una trentena de pintures de Cristina Cabané. Inaugurada a finals de juny, la mostra s'ha prorrogat fins l'11 d'octubre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.