La comèdia francesa 'Benvinguts al nord', al cicle de cinema de Valldoreix


  • Comparteix:

Cartell del film

Cartell del film

El Cicle de Cinema a la Fresca de Valldoreix acull avui la projecció de 'Benvinguts al nord', una de les pel·lícules més taquilleres als cinemes francesos. El film narra en clau d'humor la història de Philippe Abrams, l'encarregat d'una oficina de correus del sud de França, i la seva adaptació a la gent i els costums del nord quan és treslladat al poble de Bergues. 'Benvinguts al nord' ha rebut el Gran Premi del públic al Festival de Cinema Europeu de Sevilla.

L'actor i humorista Dany Boon dirigeix una de les comèdies franceses més exitoses. 'Benvinguts al nord' trenca amb l'arquetip de família del sud de França, enemistada amb la gent del nord.

El film es projectarà a partir de les dos quarts d'onze del vespre a la Plaça del Casal de Cultura de Valldoreix. La proposta s'emmarca dins el Cicle de Cinema a la Fresca de Valldoreix.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.