El SIJ convida els joves a relatar les seves 'vacances catastròfiques'


  • Comparteix:

Guanyadores del concurs de 2008

Guanyadores del concurs de 2008

El Servei d'Informació Juvenil (SIJ) posa en marxa per segon any consecutiu el concurs de relats de viatges destinat a joves d'entre 12 i 30 anys. 'Les vacances catastròfiques' centren la temàtica dels relats d'enguany, que es poden presentar fins el 14 de setembre. El millor relat s'endurà una bicicleta i el segon premiat, una motxilla de muntanya.

El requisit principal per fer el lliurament és escriure els relats en llengua catalana en un màxim de dues pàgines amb lletra Arial i cos 12 a doble espai. Els textos es poden presentar tant a travès de la xarxa, a l'adreça electrònica sij2@torreblanca.cat, com presencialment a la mateixa seu del Servei d'Informació Juvenil. En aquest últim cas, l'escrit ha d'anar en un sobre signat amb un pseudònim indicant les dades personals de l'autor a l'interior d'un sobre petit. De la seva banda, si el participant envia relat a per Internet, cal un document a part també amb les dades personals: el nom, cognom, DNI, data de naixement, correu electrònic i telèfon de contacte.

El lliurament de premis tindrà lloc el proper 21 de setembre a les set del vespre a la sala noble del Casal de Joves TorreBlanca.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.