Isabel Coixet torna a Sant Cugat amb una pel·lícula rodada al Japó


  • Comparteix:

López, Coixet i la japonesa Rinko Kikuchi

López, Coixet i la japonesa Rinko Kikuchi

Les pantalles de cinema de la ciutat acabaran l'agost amb cinc pel·lícules noves a la cartellera. Avui s'estrenen 'Mapa de los sonidos de Tokyo', l'última creació de la catalana Isabel Coixet, la terrorífica 'Expediente 39', protagonitzada per Renée Zellweger, i 'Short: La piedra mágica', l'últim film de Robert Rodríguez per a tots els públics. Completen les novetats dues comèdies, una sobre la prehistòria i un altra sobre un 'playboy' americà.

Als cinemes Yelmo s'estrena 'Mapa de los sonidos de Tokyo', escrita i dirigida per Isabel Coixet i amb un repartiment encapçalat pel català Sergi López i completat per actors japonesos. És la història d'un enginyer obsessionat pels sons de la gran ciutat, que s'acabarà enamorant dels silencis d'una noia japonesa.

Als cinemes Yelmo i també a Cinesa es podrà veure 'Expediente 39', un 'thriller' protagonitzat per Renée Zellweger. L'actriu interpreta una treballadora dels serveis socials que salva una misteriosa nena de 10 anys quan els seus pares l'intentaven assassinar, un acte que s'acabarà convertint en un malson.

També als dos cinemes l'histriònic Jack Black protagonitza la comèdia 'Año Uno', l'aventura de dos personatges de la prehistòria que abandonen la seva tribu per formar-ne una de nova, pretesament formada només per homes forts i intel·ligents.

A Cinesa es podrà veure 'American Playboy', una comèdia nord-americana protagonitzada per Ashton Kutcher i Anne Heche, i que explica la història d'un jove que gaudeix d'una vida tranquil·la i còmode fins que coneix una cambrera de la qual s'enamora.

Per últim, 'Short: La piedra mágica', és una pel·lícula escrita i dirigida pel polivalent Robert Rodriguez, autor de títols com 'Obert fins la matinada' i 'Spy Kids'. Aquesta nova entrega, que es podrà veure tant a Cinesa com a Yelmo, explica la història d'un nen que es dóna un cop al cap amb una pedra de colors que li acabarà concedint tots els desitjos.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.