Pep Tugues: 'El Teatre-Auditori manté l'aposta per la qualitat i la diversitat, malgrat la crisi'


Temes relacionats

'Hamlet', '100% Tricicle' i 'Una comèdia espanyola', principals obres del primer quadrimestre del Teatre-Auditori (27/ago/09)

Noa, Rosario i Los Chicos del Coro, en l'oferta musical de l'equipament municipal (27/ago/09)

Circ, màgia, poesia, òpera i sarsuela completen la programació al Teatre-Auditori (27/ago/09)


  • Comparteix:

Pep Tugues, director del Teatre-Auditori

Pep Tugues, director del Teatre-Auditori

El director del Teatre-Auditori, Pep Tugues, assegura que la programació de l'espai per al primer quadrimestre de la temporada manté la qualitat d'altres anys malgrat la crisi econòmica. Segons Tugues, l'equipament municipal també aposta per la diversificació de disciplines artístiques perquè tots els santcugatencs hi trobin un espectacle interessant.

En declaracions a Cugat.cat, Tugues ha explicat que la programació d'aquest any s'ha tancat més tard que en altres edicions i que ha calgut diàleg amb artistes i companyies per fer arribar els muntatges al Teatre-Auditori. En alguns casos, s'ha apostat per repartir els ingressos del taquillatge dels espectacles entre l'equipament municipal i les companyies o els artistes com a fórmula per tancar acords.

En aquest context, l'equipament municipal també ha apostat per començar la temporada més tard - a l'octubre i no a mitjans de setembre - i per dividir-la en quadrimestres. Així la direcció ha espaiat més els muntatges entre els caps de setmana d'aquests primers quatre mesos.

En declaracions a Cugat.cat, Tugues ha subratllat que la programació d'aquesta temporada manté la qualitat tot i el context de crisi econòmica.

Pep Tugues

Hem repartit els espectacles entre octubre i gener per ajustar la programació als pressupostos. Hem pogut incrementar la qualitat, fins i tot.


Entre els 22 espectacles programats entre l'1 d'octubre i el gener de l'any vinent, hi destaquen els concert de la cantant israeliana Noa i de Maria Schneider, les representacions de 'Ricard II' i 'Hamlet' de Shakespeare, i la presència d'artistes com Joan Pera i Concha Velasco. A més de música i teatre, també hi ha espai per a la màgia, el circ i la dansa.

Tugues assegura que aquesta diversificació d'espectacles vol obrir el Teatre-Auditori a tots els santcugatencs.

Pep Tugues

Volem que tots els santcugatencs trobin un espectacle que els agradi a la nostra programació.



La venda d'abonaments per a aquesta temporada començarà dimarts que ve i la d'entrades per a espectacles concrets, el 15 de setembre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.