Els alienígenes envaeixen els cines locals


  • Comparteix:

El film està protagonitzat per actors desconeguts

El film està protagonitzat per actors desconeguts

'District 9', l'última producció de Peter Jackson, és l'estrena més destacada d'aquest divendres a les sales de cinema de Sant Cugat. Les altres novetats són 'Gordos', una comèdia espanyola de Daniel Sánchez Arévalo, i el film de terror 'San Valentín sangriento'.

Després de la trilogia de 'El senyor dels anells' i 'King kong', Peter Jackson ha produït l'opera prima de Neill Blompkamp, 'District 9'. El títol de la pel·lícula fa referència a l'espai on estan confinats uns alienígenes en una ciutat de Sud-àfrica. Al film, que pretén fer una reflexió sobre l'apartheid, els extraterrestres són la raça oprimida.

Un altre director novell és Daniel Sánchez Arévalo, que amb 'Gordos' espera obtenir l'èxit de la seva primera cinta, 'Azuloscurocasinegro'. En aquesta ocasió, el director opta per la comèdia per parlar de les vides d'unes persones marcades pels problemes de sobrepes. La cinta està protagonitzada per Antonio de la Torre i Raúl Arévalo, que ja van intervenir a l'opera prima del realitzador.

Dels Estats Units arriba 'San Valentín sangriento', una pel·lícula que es pot veure en tres dimensions. El llargmetratge és una rocambolesca aposta de terror dirigida pel desconegut Patrick Lussier.

Els títols es poden veure als dos cinemes locals, tret de 'Gordos' que només es projecta a Yelmo Cineplex.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.