Metros continuarà a Sant Cugat com a companyia de dansa resident


  • Comparteix:

La Generalitat de Catalunya ha decidit tirar endavant el pla de residències de companyies de dansa, entre les quals hi ha la companyia Metros, resident a Sant Cugat. Així ho ha anunciat a la nostra ciutat el Director General de Promoció Cultural del govern català, Vicenç Llorca, després de fer una valoració molt positiva d'aquests primers mesos de funcionament del projecte.

El Pla de Residències de la Generalitat va néixer ara fa mig any com un projecte pilot destinat a promoure la producció i difusió de la dansa arreu de Catalunya, donar més estabilitat a algunes de les companyies existents i ampliar el públic consumidor d'espectacles de dansa. Una de les ciutats implicades en el projecte va ser la nostra, que des del novembre acull la companyia Metros de Ramon Oller.
Ara, quan està a punt de finalitzar la primera etapa del projecte, la valoració és molt satisfactòria, tal i com explica el director general de Promoció Cultural de la Generalitat, Vicenç Llorca.

Vicenç Llorca

Creiem que això ens ha ajudat moltíssim a fer avançar el món de la dansa


La mateixa valoració la fa el director de Metros, Ramon Oller, que destaca especialment la relació amb la ciutat i la possibilitat d'acostar la dansa a diferents públics. Un exemple és la iniciativa de fer tallers de dansa als instituts.

Ramon Oller

Hem fet uns tallers en els quals hem donat a conèixer dansa afircana, hip-hop, jazz, contemporani...


Altres projectes previstos per la Companyia Metros són el curs de dansa per alumnes de nivell avançat, Sant Cugat Dance Project, o la residència tècnica al Teatre-auditori per assajar el proper muntatge de la Companyia, 'Carmen', que s'estrenarà a Peralada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.