La botifarrada de les Planes aplega 450 persones i exhaureix existències


  • Comparteix:

Botifarrada popular a la plaça de la Creu d'en Blau

Botifarrada popular a la plaça de la Creu d'en Blau

Pa, vi i botifarra a un euro. Aquest econòmic i ja tradicional sopar popular ha estat l'activitat estrella d'aquesta tercera jornada de Festa Major a les Planes. 450 persones s'han reunit a la plaça de la Creu d'en Blau i han acabat la festa ballant al ritme de l'orquestra Toma Nota.

Un altra vegada, s'han aconseguit exhaurir les existències i s'han hagut d'afegir 25 botifarres més a les 400 ja previstes. Els veïns consideren que l'activitat ja no pot faltar a l'agenda de Festa Major del districte.

Participants

S'ha de conservar perquè ens reunim tot el barri i fem pinya. / Estem molt bé tots plegats. / La gent del barri no ens veiem en el dia a dia i és una manera de reunir-nos i ajuntar-nos tots.


La tarda festiva d'aquest dissabte a les Planes ha ofert activitats per a totes les edats. Un taller de manualitats per als infants, un ball amb piscolabis per a la gent gran i un concurs de graffitis per al jovent han estat les propostes que han reunit en total més de 130 persones.

Els veïns han amenitzat la vetllada amb el ball per a tota la família que ha protagonitzat l'orquestra Toma Nota.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.