La Fundació la Caixa porta el món iber a Sant Cugat


  • Comparteix:

Ja s'està muntant l'estructura que acollirà la mostra

Ja s'està muntant l'estructura que acollirà la mostra

L'exposició itinerant 'Ibers: la nostra civilització abans de Roma', organitzada per la Fundació La Caixa, obrirà les seves portes dimecres de la setmana vinent a la plaça d'Octavià. Per ara, ja s'està construint l'estructura que ha d'acollir la mostra que explicarà com vivien els antics pobladors de la península. La proposta inclou escenografies i audiovisuals, i té en compte tots els aspectes de la vida dels ibers.

Els pobles ibers van poblar la península del segle VII abans de Crist fins el segle segon abans de la nostra era, quan van ser romanitzats. Ara, una exposició itinerant descobreix la vida d'aquests antics habitants.

El comissari de l'exposició, Lluís Batista, ha encoratjat tots els santcugatencs a visitar la mostra per conèixer com vivien els nostres avantpassats en declaracions a Cugat.cat.

Lluís Batista

El dia a dia, aquesta vida quotidiana, és el que és difícil de veure i és el presentem a l'exposició.








Batista ha destacat que els visitants es trobaran amb una casa ibera reconstruïda, una tomba i un taller de terrissaire, entre d'altres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.