Els personatges infantils de la televisió tornen a ser els protagonistes de les mones de Pasqua


  • Comparteix:

Els personatges televisius com ara les Tres Bessones, el Shin-Chan o els Simpson tornen a ser les estrelles de les mones de Pasqua d'aquest any. No obstant, els cèlebres agents secrets Mortadelo i Filemón han batallat fort per endur-se el protagonisme d'aquestes figuretes de xocolata que oscil·len entre els 18 i els 60 euros.

Tot i que els ous i les figuretes de xocolata són els preferits pels menuts de la casa, les mones també poden ser els tradicionals pastissos de pa de pessic que enguany se situen al voltant del 25 euros el quilo.

Des de fa setmanes els mestres pastissers ja treballen en l'elaboració d'aquestes figures de xocolata. La inspiració, com explica Josep Maria Roura, ha vingut dels personatges més populars de la televisió, tot i que enguany Mortadelo i Filemón han aprestat fort per coronar les postres del dilluns de Pasqua:

Josep Maria Roura

Aquest any sembla que s'han posat molt de moda Mortadelo i Filemón


Recordem que la tradició manava que després de les privacions de la Quaresma s'anava a buscar la mona, que en principi era feta de pasta de pa i en forma de tortell, a casa els padrins. Segons Roura, tot i que les figures més espectaculars copen els aparadors de les pastisseries, es continuen venen els ous i els pastissets:

Josep Maria Roura

Els tradicionals ous de xocolata no poden fallar mai


Els padrins i padrines de Sant Cugat ja cal que s'afanyin i trobin una mona al seu gust i, sobretot, la seva butxaca.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.