Els bastards de Tarantino desembarquen a Sant Cugat


  • Comparteix:

Pòster de la versió original

Pòster de la versió original

'Malditos bastardos', la darrera producció de Quentin Tarantino, és l'estrena més destacada d'aquesta setmana a les sales de cinema de Sant Cugat. Les altres novetats són 'Flores negras', un thriller basat en la primera novel·la de Daniel Vázquez Sallès, i 'El Frasco', una producció hispano-argentina que explica una història d'amor molt particular entre un xofer i una mestra de poble.

Després dels dos volums de 'Kill Bill' i d''A prueba de muerte', Quentin Tarantino presenta el seu darrer treball, que ja ha estat qualificat per molts crítics com una 'obra mestra'. El film explica la història d'un grup de soldats jueus que sota la direcció de Brad Pitt es dedica a caçar oficials alemanys durant l'ocupació nazi d'Europa. La pel·lícula conté tots els trets característics del cinema de Tarantino, amb grans dosi de violència i una gran banda sonora.


Basada en el best-seller 'Flores negras para Michael Roddick' de Daniel Vazquez Sallés, la pel·lícula dirigida per David Carreras i que compta amb una ampli repartiment d'actors europeus arrenca amb la caiguda del mur Berlín. Després del fracàs de la darrera missió, Michael Roddick (Tobias Moretti), espia de l'Alemanya Occidental, decideix desapareixer i s'emporta amb ell l'Elena (Marta Etura), filla d'una espia russa morta en misterioses circumstàncies. S'instal·len a Barcelona, on obren un restaurant per intentar oblidar el passat.

'El frasco', per la seva banda, és un producció que narra la història d'un xofer d'omnibús que sense voler trenca un flascó amb l'orina d'una mestra de poble que s'havia d'analitzar. Aquest és el punt de partida d'una especial història d'amor.

'Malditos bastardos' es projecta als dos cinemes locals, mentre que 'Flores negras' només es pot veure a les sales Yelmo Cineplex i 'El frasco' a Cinesa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.