TANU recapta 5.000 euros per ajudar els nens d'Ucraïna amb un sopar benèfic a Sant Cugat


  • Comparteix:

Logotip de l'associació

Logotip de l'associació

L'Associació TANU aconsegueix recaptar prop de 5.000 euros en un sopar benèfic organitzat a la nostra ciutat i aplega 150 persones. La iniciativa ha sorgit del Cor de Gospel de la ciutat que ha fet servir el seu repertori de música negre per amenitzar la vetllada, donar a conèixer l'activitat de l'associació i col·laborar amb les seves propostes.

TANU, 'Terrassa ajuda als nens d'Ucraïna', és una associació sense ànim de lucre que té com objectiu ajudar els nens i nenes d'aquest país a través d'acollides temporals. L'associació també dóna suport econòmic als orfenats perquè els nens tinguin una millor condició de vida quan retornin al país d'origen.

El vicepresident de TANU, Josep Muñoz, explica per a què servirà la recaptació que enguany celebra la seva segona edició.

Josep Muñoz

L'acollida d'un nen val al voltant de 700 euros. Aquests diners ajuden les famílies perquè paguin menys.


El sopar benèfic ha comptat amb la col·laboració del Cor de Gospel de Sant Cugat. La presidenta del cor, Àngels Ponsa, explica com va sorgir aquesta proposta de col·laboració.

Àngels Ponsa

Al capdavant hi ha la Constanza Echevarria que ens va demanar fer aquest concert per recollir fons i poder ajudar aquest orfenat.




El Cor de Gospel de Sant Cugat ja prepara altres col·laboracions amb entitats sense ànim de lucre a la ciutat, tot i que encara no han avançat quina serà la següent iniciativa.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.