Nova programació d'activitats de la Biblioteca del Mil·lenari


  • Comparteix:

Imatge de la biblioteca del Mil·lenari

Imatge de la biblioteca del Mil·lenari

Xerrades, exposicions i tallers de lectura són les principals activitats que la Biblioteca del Mil·lenari proposa per aquesta tardor. La programació compta amb la col·laboració de Joan Vergés, poeta d'honor del 9è Festival de Poesia de Sant Cugat.

Dimecres de la setmana vinent, a les vuit del vespre, el Pati de la Biblioteca acollirà l'activitat 'Jardins i Somriures', on l'escriptora Monika Zgustová llegirà les seves pròpies obres amb la col·laboració de l'actor Jordi Boixaderes.

El Club d'Opinió, a càrrec de Miquel Pairolí, debatrà el tema '2000-2009, era això el segle XXI?'. La trobada serà el dijous 15 d'octubre a dos quarts de vuit de la tarda. El dissabte 17 d'octubre, al punt del migdia, Rosa Fité conduirà l'activitat 'Contes al Cabàs'. El Punt d'Accés Les Planes acollirà 'Zooconte', a càrrec de Sara Fuentes, en una activitat el divendres 30 a dos quarts de set de la tarda.

El 19 d'octubre començarà l'exposició 'Estimades Bèsties' del Taller Triangle i es podrà visitar fins el 31 de desembre. El 21 del mateix mes, el poeta Joan Vergés presentarà 'La veu callada, la veu cantada'. El mateix dia es presenta 'Calaixat de poemes', una obra plàstica de Dolors Serra basada en tres poemes de Joan Vergés. Les dues exposicions s'allargaran fins el 7 de novembre. Les tres mostres formen part del 9è Festival de Poesia a Sant Cugat, que s'inaugura el dia 21 a dos quarts de set de la tarda.

Les activitats de novembre començaran el dimarts dia 10. El Club d'Opinió tractarà el tema 'Barça i literatura', que comptarà amb una aproximació literària al Barça de Pep Guardiola. El debat serà a dos quarts de vuit de la tarda i anirà a càrrec de Josep Maria Fonalleras.

El dissabte 21, al punt del migdia, Clara Gavaldà coordinarà l'hora del conte amb l'activitat 'Con-con Tes-tes'. El Punt d'Accés Mira-Sol acollirà 'Contes de la Rata Rufina' a càrrec de Carles Alcoberro. La cita serà el divendres 27 a les cinc de la tarda. Del 9 al 29 de novembre es podrà visitar l'exposició de Sandra Morera, basada en fotografies de pedres pintades.

Al mes de desembre, el Club d'Opinió es reunirà el dia 3 a dos quarts de vuit de la tarda per tractar 'La condició humana i el poder'. La xerrada va a càrrec de Josep Ramoneda. El dia 19 Marc Lloan encapçala la lectura per a infants 'Petjades de drac, sabates de bruixa'. La cita és al punt del migdia.

L'1 de desembre també comença l'exposició d'Amnistia Internacional, que durarà fins el dia 31.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.