Les Jornades Europees de Patrimoni, al Museu de Sant Cugat aquest cap de setmana


  • Comparteix:

Museu de Sant Cugat

Museu de Sant Cugat

Un itinerari guiat sobre la ruta de l'aigua, una visita teatralitzada sobre els capitells del claustre i un taller d'Scriptorium són algunes de les activitats que el Museu de Sant Cugat acull aquest cap de setmana en les Jornades Europees de Patrimoni. Aquesta iniciativa, promoguda pel Consell d'Europa, convida els santcugatencs a conèixer el patrimoni cultural de la ciutat.

Diferents ciutats de tots els països de la Unió Europea participaran aquest cap de setmana a les Jornades Europees de Patrimoni, on a través d'activitats culturals els ciutadans podran conèixer el patrimoni de les ciutats. Per això, el Museu de Sant Cugat ha organitzat un seguit d'activitats per apropar el patrimoni santcugatenc als ciutadans. Divendres a la tarda els santcugatencs podran participar a un taller d'Scriptorium i a un itinerari guiat per descobrir la ruta de l'aigua i la forma tradicional d'autoabastiment.

Dissabte al matí anirà acompanyat de la companyia Mira-sol Teatre, que farà una visita teatralitzada sobre els capitells del claustre i a la tarda els més menuts podran construir un campanar en miniatura.

Diumenge al matí s'organitzarà una visita guiada a l'exposició permanent 'Oració, treball i poder' i una altra a l'exposició temporal 'Goya gravats. Capritxos i desastres'. Finalment, un concert de flauta japonesa 'shakuhachi' amb Horacio Curti clourà les Jornades Europees de Patrimoni al claustre.

El director del Museu de Sant Cugat, Lluís Campins, ha explicat què aporten les Jornades Europees de Patrimoni als santcugatencs.

Lluís Campins

Es tracta que la gent sàpiga que a la seva ciutat hi ha un element patrimonial, un museu, un monument, un jaciment que és viu.





L'entrada a totes les activitats és gratuïta.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.