Torna el cicle de concerts 'Mou-te' amb un canvi d'escenari i un cartell ple de novetats


Temes relacionats

El rock indie dels Vidal guanya el 'Mou-te primavera' (22/jun/09)


  • Comparteix:

El 'Mou-te' arrenca el divendres 2 d'octubre

El 'Mou-te' arrenca el divendres 2 d'octubre

El cicle de concerts 'Mou-te tardor' comença divendres de la setmana vinent amb l'actuació del grup de rock Jiggy. El Teatre la Unió serà l'escenari del cicle de concerts de música local organitzat per Cugat.cat i l'Ajuntament. La Papada de Rocío, El Arjé i Rembrandt 42 són alguns dels conjunts que actuaran al 'Mou-te'. Com en edicions anteriors, els ciutadans podran votar la millor banda i els guanyadors tindran la possibilitat de fer un concert remunerat per Nadal.

El cicle 'Mou-te' torna amb un cartell ple de novetats i amb conjunts musicals d'estils molt diferents. Aquesta tercera edició comptarà amb el flamenc de La Papada de Rocío, el hip-hop de El Arjé, el rock de Rembrandt 42 i de Jiggy. El cartell es completa amb l'actuació d'Ix, una banda no santcugatenca que presentarà el seu primer disc.

La directora de Cugat.cat, Mònica Lablanca, s'ha mostrat molt satisfeta per la bona acceptació que té el 'Mou-te' a la nostra ciutat.

Mònica Lablanca

És una activitat que va néixer amb moltes ganes per promoure la música local. Cada any es consolida més, ho demostra la visita de les 3.000 persones en la segona edició.





Fins ara, les anteriors edicions del 'Mou-te' han comptat amb l'assistència de 3.000 persones.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.