El diari Egunkaria, que compta amb el suport de l'Ajuntament, es publica en català per Sant Jordi


  • Comparteix:

El diari Egunkaria, clausurat recentment per ordre de l'Audiència Nacional, surt avui, amb motiu de la celebració de Sant Jordi, en una edició especial en català. El diari, del qual se n'ha fet un tiratge de 30.000 exemplars, té el suport del ple de Sant Cugat que va acordar -amb els vots en contra del PP- incloure una pàgina de publicitat.

L'Egunkaria en català es repartirà gratuïtament a moltes ciutats del país amb la manxeta 'Egunkaria Endavant'. Aquesta edició especial del diari ha estat possible gràcies a la feina de la Plataforma per l’Egunkaria, que ha centralitzat el corrent de solidaritat que s’ha generat a Catalunya arran del tancament de l'únic diari en èuscar.

Recordem que el ple del mes de març, tots els grups polítics, llevat del PP, van acordar mostrar el seu desacord amb el tancament de la publicació inserint una pàgina de publicitat o bé formalitzant una inscripció.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.