Els Castellers de Sant Cugat ja ha descarregat 400 castells de 7


  • Comparteix:

Els castellers de Sant Cugat

Els castellers de Sant Cugat

Castellers de Sant Cugat ha descarregat aquest cap de setmana un 3 de 7, el que suposa el castell de 7 número 400 que completa la colla. A més, el dissabte van descarregar el primer 3 de 7 aixecat per sota de l'any.

La colla castellera de la ciutat ha viscut un dels caps de setmana més exitosos dels últims temps. Les dues celebracions, en el marc de les festes de Santa Tecla i de la Festa Major de Molins de Rei, han servit per marcar un punt d'inflexió en l'estat d'ànim de la colla. Segons ha explicat a Cugat.cat el cap de colla, Èric Bellmunt, el cap de setmana ha estat 'perfecte' tenint en compte la dificultat tècnica i precisió que requereix el 3 de 7 aixecat per sota.

Èric Bellmunt

És un castell amb molta tècnica i bastanta dificultat, i més amb gent nova a la colla.








La colla prepararà el 3 de 7 i el 3 de 7 aixecat per sota per a la diada castellera de Sant Cugat, el 8 de novembre, i no descarta soprendre els santcugatencs amb el 4 de 8.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.