Dues alumnes de l'escola Àgora guanyen el concurs de contes de Ràdio Sant Cugat


  • Comparteix:

Foto de família dels guanyadors, els seus acompanyants i membres del jurat i l'organització

Foto de família dels guanyadors, els seus acompanyants i membres del jurat i l'organització

Sílvia Leiva i Alba Aineto, alumnes d'ESO de l'escola Àgora, han estat les guanyadores del Tercer Concurs de Contes de Ràdio Sant Cugat. Enguany, un centenar d'obres s'han presentat al certamen, que girava entorn el tema de la pau al món.

Aquest any, les escoles Àgora, Angeleta Ferrer i Viarò s'ha repartit els premis del Tercer Concurs de Contes de Ràdio Sant Cugat. Aquest Sant Jordi, el primer premi de categoria infantil ha estat per Sílvia Leiva, amb el relat 'La pau'; mentre que el primer guardó en l'apartat juvenil se l'ha endut Alba Aineto, amb 'Una joia anomenada pau'.

La pau ha estat el tema que ha centrat el centenar de contes que han participat en aquest certamen. La regidora de Serveis Personals, Àngels Ponsa, membre del jurat, ha remarcat l'esforç que han realitzat els joves amb la ploma:

Àngels Ponsa

La tria ha estat difícil i els contes han estat molt sensibles amb el tema de la pau


La resta de premiats a la categoria infantil han estat Ona Bruguera i Júlia Ortiz, i Borja Lázaro, de l'IES Angeleta Ferrer i el centre d'estudis Àgora. A l'apartat juvenil, els guardons se'ls han quedat Pablo Asegués i Jordi Figueres, del Viaró i l'Angeleta Ferrer.

Les guanyadores del concurs s'han emportat com a premi una entrada a Port Aventura, un walk-man, una entrada de cine i un llibre obsequi.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.