Rosario enceta la temporada del Teatre-Auditori amb un concert explosiu i enèrgic


  • Comparteix:

La cantant Rosario Flores ha deixat meravellat el públic de Sant Cugat en la seva primera actuació a la ciutat. La filla de Lola Flores i del català Antonio González 'El Pescadilla' ha ofert un particular repàs a alguns dels seus clàssics. Cançons com 'Marcha' i 'Qué bonito' han posat dempeus un Teatre-Auditori que ha iniciat la temporada amb una gran dosi d'energia i força.

Rosario Flores ha portat el seu caràcter, la seva sensualitat i la seva elegància al Teatre-Auditori. Flores ha fet un recorregut per les cançons que formen part dels seus records. Temes com 'Por tu ausencia', de Manzanita, 'Algo de mí' de Camilo Sesto, 'El sitio de mi recreo' d'Antonio Vega o 'Algo contigo' de l'argentí Chicho Novarro s'han barrejat amb alguns dels seus clàssics dels principis dels anys 90 com 'De Ley' i de 'Muchas Flores'. Precisament amb aquest disc va obtenir l'any 2001 el Grammy llatí al millor àlbum de pop femení.

Rosario Flores ha explicat a Cugat.cat que un dels millors públics que té és el català.

Rosario

Sempre que actuo a Catalunya em sento molt bé. Puc afirmar que és quasi el públic més bo que tinc.


La cantant ha aconseguit connectar ràpidament amb el públic, que a mesura que ha anat passant el concert no ha dubtat en posar-se dempeus per ballar les cançons més alegres. Els espectadors han qualificat d'extraordinària l'actuació musical.

Públic

Ha estat molt emocionant, magnífic. / L'actuació, extraordinària. / Tinc 83 anys i he aplaudit i cantant com mai ho havia fet. / El millor ha estat escoltar 'Paraules d'Amor.





Rosario Flores s'ha atrevit al final del concert a cantar en català el clàssic de Joan Manuel Serrat, 'Paraules d'amor'. Per acabar la benjamina dels Flores ha compartit amb el públic la cançó 'No dudaría' del desaparegut Antonio Flores.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.