'Rec 2' i Woody Allen, principals novetats a la cartellera local


  • Comparteix:

'Si la cosa funciona' és una de les novetats cinematogràfiques d'aquesta setmana

'Si la cosa funciona' és una de les novetats cinematogràfiques d'aquesta setmana

'Rec 2' 'Si la cosa funciona' i 'Vicky el vikingo' són les novetats cinematogràfiques que s'estrenen aquest divendres als cinemes de la ciutat. Amb el film de terror 'REC 2', els espectadors retornen a l'edifici infestat d'unes criatures terrorífiques. 'Si la cosa funciona' és la nova pel·lícula de Woody Allen i narra la història d'un home gran que viu a Nova York. Per als més petits, s'estrena 'Vicky el vikingo', un llargmetratge sobre la famosa sèrie d'animació.

El director Jaume Balagueró porta a les pantalles la segona part de 'Rec', una de les pel·lícules revelació del Festival de Sitges de l'any passat. El film compta amb la mateixa protagonista, la reportera Àngela, que segueix tancada en un edifici on els seus habitants han estat infestats per un virus.

'Si la cosa funciona', del director Woody Allen, és una comèdia sobre un home madur que abandona la seva vida acomodada per dur una existència més bohèmia. Amb aquest canvi, el protagonista viurà diversos embolics sentimentals i familiars.

La sèrie d'animació infantil 'Vicky el vikingo' també arriba a la gran pantalla. Després que tots els nens del poble siguin segrestats excepte Vicky, el noi decideix anar a buscar-los i viu diverses aventures.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.