'Tot em sembla una merda', a la Mostra de Teatre de Barcelona d'enguany


  • Comparteix:

Christian Treceño, director de l'obra.

Christian Treceño, director de l'obra.

La producció santcugatenca 'Tot em sembla una merda' es representarà a la 14a Mostra de Teatre de Barcelona al Teatre del Raval, el 17 i 18 d'octubre. L'obra està dirigida pel santcugatenc Christian Treceño i representada pels actors Míriam Marcet i Enric Rodríguez, coneguts pel seu pas per 'El cor de la ciutat'.

L'obra és de producció íntegra del Teatre la Unió, que en el moment de la presentació va comptar amb 5.000 euros i 17 assajos per prepara-la. Creada per Jordi Casanovas, exposa les vivències d'una parella durant l'última tarda que estan junts i mostra el perquè i el com de la fi de la relació.

D'aquesta manera l'obra es presenta a la Mostra de Teatre de Barcelona, que pretén acostar les arts escèniques al públic i promocionar espectacles de petit format. Les diferents obres que participin a la mostra optaran als guardons de millor espectacle i millor feina d'actriu i d'actor. Igualment, també podran ser premiats amb el premi popular, resultat de la votació del públic.

'Tot em sembla una merda' serà presentada el 17 d'octubre a les nou del vespre, i l'endemà a dos quarts de vuit del vespre al Teatre del Raval.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.