L'exeurodiputat Carles Gasòliba dóna el tret de sortida a la temporada de l'AEU


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de l'economista Carles Gasòliba

Imatge d'arxiu de l'economista Carles Gasòliba

La conferència de l'economista i exeurodiputat Carles Gasòliba enceta, avui, el trimestre a l'Aula d'Extensió Universitària per a la Gent Gran (AEU). La temporada tindrà com a protagonistes les xerrades relacionades amb la crisi econòmica i la literatura. Els tres mesos es veuran completats amb tallers, tertúlies i visites culturals.

Els actes sempre es basen en uns eixos centrals concrets. Aquesta temporada els protagonistes són la crisi i la literatura. Ho explica el president de l'AEU, Pere Narbona. Són declaracions a Cugat.cat.

Pere Narbona

Cada any intentem centrar-ho en unes línies mestres. Aquest any seran la crisi i el seu desenvolupament, i la literatura.









La conferència inaugural d'avui anirà a càrrec de l'exeurodiputat Carles Gasòliba, que parlarà de la Unió Europea i de Barcelona com a capital europea de la Mediterrània.

Així s'inicia una temporada formada per una desena de conferències, un seminari dedicat a la sarsuela i quatre sortides culturals.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.