Últims dies per inscriure's al taller 'Musical per a joves' de la coral l'Harmonia


  • Comparteix:

Coral l'Harmonia en una actuació passada

Coral l'Harmonia en una actuació passada

Aquest dissabte es tanca la inscripció per al taller 'Musical per a joves' del coral l'Harmonia de Valldoreix. La proposta vol acostar el cant coral als joves majors de 16 anys del territori.

El taller consistirà en la preparació de peces musicals de repertori cinematogràfic, gòspel i altres modalitats vocals. El taller tindrà també un concert de final de curs i intercanvis amb grups vocals de l'entorn.

Al capdavant del projecte estarà el director titular de la coral l'Harmonia de Valldoreix, Albert Santiago. El taller començarà el 19 d'octubre i s'allargarà fins al juny de l'any vinent. El preu de la inscripció al curs és de 15 euros i la quota mensual és de 25 euros. El pagament de la quota d'inscripció dóna dret a l'alumne a seguir tot el curs i a rebre tot el material didàctic necessari per a la formació. Les places són limitades.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.