Música, circ i teatre-titelles pugen a l'escenari del Teatre-Audtori amb la programació familiar


Temes relacionats

Noa, Rosario i Los Chicos del Coro, en l'oferta musical de l'equipament municipal ( 5/set/09)

Pep Tugues: 'El Teatre-Auditori manté l'aposta per la qualitat i la diversitat, malgrat la crisi' ( 2/set/09)

'Hamlet', '100% Tricicle' i 'Una comèdia espanyola', principals obres del primer quadrimestre del Teatre-Auditori (27/ago/09)

Noa, Rosario i Los Chicos del Coro, en l'oferta musical de l'equipament municipal (27/ago/09)

Circ, màgia, poesia, òpera i sarsuela completen la programació al Teatre-Auditori (27/ago/09)


  • Comparteix:

La programació familiar s'ha presentat en roda de premsa aquest divendres

La programació familiar s'ha presentat en roda de premsa aquest divendres

Cinc espectacles familiars pujaran a l'escenari del Teatre-Auditori en els propers quatre mesos per amenitzar els caps de setmana dels més menuts. Música, circ, teatre i titelles es donen cita a la programació per a tots els públics que ofereix l'equipament cultural i que portarà 'Hansel i Gretel' i el grup Macedònia a la ciutat.

Els santcugatencs més petits tindran la possibilitat de menjar xocolata i llaminadures amb 'Hansel i Gretel' amb la Roda Produccions, i de desafiar les lleis de la física amb els malabars de la companyia Cirkonita i l'espectacle 'Efecte Doppler'.

El muntatge 'Pedra a pedra' del Teatre de l'Home Dibuixat deixarà literalment de pedra als assistents, mentre que la companyia Marduix posarà en escena amb titelles la història d'un navegant perdut a 'El mariner de Sant Pau'. Tampoc no hi podia faltar la nota músical amb un grup ja clàssic a l'equipament, Macedònia, que presentarà el seu nou treball 'Et toca a tu'. El disc és el primer on les cinc noies no canten cançons pròpies, sinó que és un recull de nadales.

El tinent d'alcalde de Cultura, Xavier Escura, explica tot el que donarà de si la temporada familiar.

Xavier Escura

Tenim cinc espectacles per a tots els públics, des dels titelles fins a Macedònia.


La Xarxa d'Espectacle infantil a Sant Cugat continua col·laborant en l'elaboració de la programació. La seva coordinadora, Anna Miñarro, destaca l'objectiu del conjunt dels muntatges.

Anna Miñarro

Aquesta programació ofereix molta varietat que permetrà que els nens siguin crítics quan siguin grans.


La Xarxa ofereix un abonament pels cinc espectacles a un preu de 25 euros. Cada muntatge per separat costa vuit euros, menys per als socis de la Xarxa, per als quals el preu suma sis euros. El Capio Hospital General de Catalunya, Roche i el setmanari 'Diari de Sant Cugat' col·laboren amb el patrocini d'algun espectacle.

Diumenge de la setmana que ve la programació familiar donarà el tret de sortida amb l'espectacle 'Hansel i Gretel' al punt del migdia. Les entrades anticipades es poden comprar a internet, per telèfon, a les taquilles i a l'Oficina de Turisme.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.