'Tot és en tot', el nou espectacle de Santi Arisa, arriba al Teatre-Auditori pel Festival de Poesia


  • Comparteix:

Santi Arisa

Santi Arisa

Santi Arisa estrena el seu nou espectacle, 'Tot és en tot', avui al Teatre-Auditori. El concert-espectacle, que forma part del 9è Festival de Poesia de Sant Cugat, farà un recorregut per l'obra de l'escriptor Miquel Martí i Pol. Un total de 30 músics pujaran a l'escenari per acompanyar Arisa. Mira aquest reportatge a Cugat tv

Un recorregut poètic i musical per l'obra de Miquel Martí i Pol és la proposta que Santi Arisa portarà a l'escenari del Teatre-Auditori aquest dissabte a les deu de la nit. L'espectacle també comptarà amb la participació de l'actriu i rapsoda Rosa Cadafalch, el Jove Cor Coral·lí dirigit per Agnès Mirabell i joves cantants. Un total de 30 músics acabaran de donar vida a aquest concert-espectacle.

Arisa valora l'espectacle per a Cugat.cat.

Santi Arisa

Passem d'una peça tendra a una fortíssima. Això ve donat pels diferents poemes. He musicat cada poema amb el que jo sentia.









Arisa també ha destacat que al Teatre-Auditori 'se sent com a casa' ja que l'espai ha acollit diversos treballs de l'artista al llarg de la seva carrera. Arisa explica què espera del públic santcugatenc.

Santi Arisa

Actuar a llocs com el Teatre-Auditori és el màxim. Esperem omplir el teatre i que la gent s'emocioni.



El muntatge, emmarcat en el 9è Festival de Poesia de Sant Cugat, dedicarà una cançó inèdita al poeta d'honor d'enguany, Joan Vergés, inspirada en els seus versos.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.