Convocatòria discreta al primer càsting de 'Pedra i Sang'


  • Comparteix:

Representació de 'Pedra i Sang'

Representació de 'Pedra i Sang'

El primer càsting de 'Pedra i Sang' s'ha tancat aquest dissabte amb una participació de deu persones. Segons la directora de l'obra, Dolors Vilarasau, el pont del Pilar pot haver estat el motiu de la baixa participació. El càsting busca gent que representi el cor de l'obra.

L'any passat les convocatòries van aplegar unes 40 persones. Tot i la baixa participació d'aquest dissabte Dolors Vilarasau espera arribar a aquesta xifra amb la propera convocatòria que tindrà lloc el dissabte 17 a la Casa de Cultura. Vilarasau ha valorat a Cugat.cat aquest primer càsting.

Dolors Vilarasau

Aquest primer càting ha tingut una convocatòria discreta, suposo que ha estat pel pont. Ressaltar que l'últim càsting serà el dia 17 entre 9 i 11 del matí.









'Amics de Pedra i Sang' vol renovar el repartiment del cor de l'obra. És per això que busquen gent heterogènia que representi el poble. Vilarasau ha explicat el perfil que busquen en els participants.

Dolors Vilarasau

Busquem un perfil heterogeni. El cor representa el poble de Sant Cugat. Sempre anem una mica més faltats d'homes.



Per tots aquells que no hagin pogut assistir a la primera convocatòria tenen una nova oportunitat el dissabte 17 d'octubre de les nou a les onze del matí a la Casa de Cultura.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.