Catalana Occident aporta 42.000 euros a la programació estable del Teatre Auditori


  • Comparteix:

La Fundació Catalana Occident ha renovat el seu compromís amb la programació del Teatre-Auditori amb la concessió de 42 mil euros. D'aquesta manera, la companyia d'assegurances, implantada al nostre terme municipal des de l'any 70, esponsoritza alguns dels espectacles d'aquesta temporada.

L'alcalde i el secretari de la Fundació Catalana Occident han estat els encarregats de signar el conveni pel qual la companyia d'assegurances renova el seu compromís amb la programació estable del Teatre-Auditori.

Lluís Recoder ha remarcat la importància que les empreses i companyies implantades al municipi col·laborin i es comprometin amb la vida cultural i social de la ciutat. Segons Recoder el mecenatge d'aquestes empreses és especialment important a l'Estat Espanyol on la legislació no afavoreix, precisament, aquest tipus de patrocinis:

Lluís Recoder

És una contribució molt valuosa que ens ajuda a tirar endavant aquesta programació; la millor dels teatres de Catalunya fora dels de Barcelona.


Per la seva banda, el secretari de la Fundació Catalana Occident, José Arregui Laborda, ha destacat la voluntat de la companyia de seguir col·laborant en les activitats culturals del munciipi que els acull des de fa més de trenta anys:

José Arregui Laborda

Volem contribuir a la promoció de la cultura, la música i el teatre a Catalunya, i especialment a Sant Cugat.


Els 42 mil euros serviran per pagar alguns espectacles de la programació d'aquest 2003.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.