Eladio Jareño assumeix la direcció del centre de Televisió Espanyola situat a Sant Cugat


  • Comparteix:

Avui es farà efectiu el nomenament d'Eladio Jareño com a nou director de Televisió Espanyola a Sant Cugat, en substitució de Ramon Font que va dimitir a començaments del mes d'abril. Jareño, que havia estat fins ara l'assessor de la delegada del govern espanyol a Catalunya, Julia García-Valdecasas, compaginava el càrrec amb el de director de comunicació de la delegació.

Eladio Jareño, l'assessor de García-Valdecasas, serà a partir d'avui el nou director de TVE a Catalunya.

Jareño accedeix al càrrec en un moment delicat per a la cadena pública. Fa només un parell de mesos, els treballadors de TVE a Sant Cugat, i també d'altres seus territorials, es van manifestar en contra de la contra la censura i la manipulació informativa, que segons els treballadors denunciants, aplica la televisió estatal, especialment al voltant del conflicte de l'Iraq i el cas del Prestige.

A més del desencís d'alguns professionals de la cadena, Jareño també haurà de fer front a l'ampliació dels estudis de Sant Cugat, que estaven pendents d'aprovar des de 1992.

Jareño, antic professor d'EGB, ha estat responsable fins ara del gabinet de premsa de la delegació del govern a Catalunya.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.