Tokio Hotel ofereix avui un concert virtual al Media Markt


  • Comparteix:

El nou disc del grup, 'Humanoid'

El nou disc del grup, 'Humanoid'

El Media Markt de Sant Cugat acull avui, a partir de les set de la tarda, un concert virtual del grup Tokio Hotel. El concert, d'entrada gratuïta, només es projectarà a la nostra ciutat en tot Catalunya.

Aquest divendres Tokio Hotel presenta a Sant Cugat el seu nou disc 'Humanoid', un àlbum on mantenen el seu estil i hi incorporen alguns elements de música electrònica. La presentació tindrà lloc al Media Markt amb un concert virtual, l'entrada del qual serà gratuïta. Aquelles persones que van reservar el disc abans de sortir a la venda tindran una posició privilegiada durant l'actuació.

'Humanoid' és el tercer àlbum que treu el grup alemany, un disc que han presentat amb un 'tour virtual' per tot Europa. En aquests concerts es poden veure els membres del grup en tres dimensions en una pantalla, però a l'últim concert, que se celebrarà a París, sí que hi assistiran en persona.

La botiga Media Markt espera una gran afluència de gent al concert, sobretot de públic adolescent.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.