Èxit de participació al Dia Internacional de la Dansa, celebrat a Sant Cugat


  • Comparteix:

Èxit de participació al Dia Internacional de la Dansa, que s'ha celebrat per primer cop a Sant Cugat cop coïncidint amb la Mostra Sant Cugat Actiu. El Centre Cultural i les principals escoles de dansa de la ciutat s'han unit per organitzar tallers oberts a tothom, on s'han pogut practicar estils tan diversos com la dansa clàssica o el flamenc.

Unes 200 persones han participat als tallers, impartits per professors de les principals escoles i companyies de dansa de Sant Cugat. Les escoles Color Dansa, Laura Esteve i l'Esbart, així com la companyia resident Metros i el Centre Cultural, han col·laborat per apropar la dansa a la ciutadania i consolidar la nostra ciutat com un dels nuclis d'aquesta disciplina a nivell internacional. La jornada ha permès oferir un ampli ventall d'estils, aptes per a tota mena de públics, com explica la directora del Centre Cultural, Àngels Seix.

Àngels Seix

Tothom ha pogut participar als diversos tallers, que eren des de dansa contemporània fins a clàssica, passant per flamenc i dansa tradicional


La iniciativa de celebrar a Sant Cugat el Dia Internacional de la Dansa ha estat molt ben rebuda pel públic, que ha participat activament als tallers. Segons la regidora de Serveis Personals, Àngels Ponsa, aquesta activitat consolida la marca cultural de la ciutat.

Àngels Ponsa

És una aposta per consolidar la marca cultural de Sant Cugat en l'àmbit de la dansa, igual que en l'àmbit de la poesia


El vicepresident de l'Associació de Coreògrafs i Ballarins de Catalunya i director de la companyia Nats Nus Dansa, Toni Mira, ha valorat molt positivament aquesta iniciativa i ha volgut agrair a l'ajuntament de Sant Cugat el seu esforç per promocionar la dansa. Durant la jornada, s'ha llegit el Manifest Internacional del Dia de la Dansa, que destacava el valor d'aquesta disciplina artística per superar l'actual etapa de violència que viu el món.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.