Castellers de Sant Cugat actuen aquest cap de setmana a Manacor


  • Comparteix:

Últim assaig dels castellers abans del viatge a Mallorca

Últim assaig dels castellers abans del viatge a Mallorca

Els Castellers de Sant Cugat viatgen aquest cap de setmana a Mallorca com a colla convidada a la 11a Diada dels Al·lots de Llevant, els castellers de Manacor. Els santcugatencs esperen descarregar el 4 amb agulla, el 3 de 7 per sota i 5 de 7 en una actuació que també comptarà amb la presència dels Castellers de Mallorca provinents de Palma. Cugat.cat tindrà un enviat especial a la trobada.

Més de 130 castellers santcugatencs s'han desplaçat fins a Manacor on la colla local els ha preparat un cap de setmana ple d'activitats. Una visita guiada pels racons més emblemàtics del municipi, tallers infantils perquè la canalla de les dues colles es coneguin i els tradicionals àpats de germanor són algunes de les propostes més atractives.

El cap de colla dels Castellers de Sant Cugat, Èric Bellmunt, es mostra optimista a causa de la gran actuació que va fer la colla a Sitges el setembre passat, en la qual van aconseguir descarregar el tres de sis per sota. Bellmunt ha explicat els objectius que pretenen assolir en aquesta actuació a ses Illes.

Èric Bellmunt

Intentarem fer el 4 amb agulla, el 3 de 7 per sota i, si tot va bé, el 5 de 7.




La 11a Diada dels Al·lots de Llevant tindrà lloc aquest dissabte a sa Bassa, Manacor, a dos quarts de sis de la tarda.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.