1.500 santcugatencs participen a la festa 'Un dia per l'esperança' organitzada per Intermón Oxfam


  • Comparteix:

Uns 1.500 santcugatencs han participat a la festa 'Un dia per l'esperança' organitzada per l'ONG Intermón Oxfam i que s'ha centrat en la crisis del café. L'entitat ha volgut així conscienciar el consumidor final de les injustícies en el comerç del café i pressionar les grans multinacionals.

Intermón-Oxfam s'ha servit de quatre carpes per informar als ciutadans sobre diferents aspectes com la immigració o el comerç just. El café, però, ha estat el principal protagonista amb la recollida de signatures per pressionar a les grans multinacionals. La presidenta d'Intermón-Oxfam, Maria Creu Moya, explica com les grans empreses es beneficien de l'explotació dels més desafavorits:

Maria Creu Moya

Les grans multinacionals oblidem els camperols que viuen del café


En la festa han participat nens com els de l'Institut Angeleta Ferrer amb la confecció d'un mural amb grans de café simbòlics. Amb 25 millions de famílies i 45 països del sud enfonsats en la pobresa, la campanya vol conscienciar als santcugatencs de la necessitat de comprar productes de comerç just.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.