Un recull de pintures de Joan Martí, a la Sala Rusiñol


  • Comparteix:

Quadre del Monestir de Joan Martí

Quadre del Monestir de Joan Martí

Una exposició d'olis del santcugatenc Joan Martí en el seu homenatge, vuit mesos després de la seva mort, es pot visitar fins el 4 de novembre a la Sala Rusiñol. La mostra, sota el nom de 'Últimes obres de Joan Martí', fa un repàs als darrers paisatges i retrats de l'artista.

Llocs de Sant Cugat com la plaça Doctor Galtés, el Monestir i el carrer de Sant Medir són alguns dels olis de Joan Martí que es presenten en aquesta exposició pòstuma. A la mostra, també es poden veure paisatges, com la ciutat de Venècia i el riu Nil, i retrats femenins. Joan Martí és reconegut sobretot pels seus retrats del rei Joan Carles, Jordi Pujol, Plácido Domingo i Josep Pla.

L'alcalde, Lluís Recoder, ha presenciat la inauguració de la mostra aquest divendres. Recoder ha destacat la importància de Martí com a pintor i com a veí de Sant Cugat.

Lluís Recoder

Joan Martí és un dels grans pintors que teníem a Sant Cugat amb un estil molt propi. Jo a ell el recordo com a pintor, però també com a veí.



La mostra es pot visitar a la Sala Rusiñol fins el 4 de novembre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.