Oberta la convocatòria de la 17a Biennal d'Art Contemporani


  • Comparteix:

Moment de la presentació de la biennal

Moment de la presentació de la biennal

Convocada la 17a edició de la Biennal d'Art Contemporania Català, organitzada per Canals-Galeria d'Art per promoure la creativitat de joves artistes. Hi poden participar tots els artistes d'arts visuals residents a Catalunya que el 31 de desembre de 2010 no hagin complert 35 anys. Les obres seleccionades s'exposaran a diferents ciutats, de forma itinerant, fins el 2011.

El tema, la tècnica i el procediment són lliures. Això sí, les obres no han de superar unes mides i uns pesos especificats en les bases del concurs. Aquests treballs es poden presentar fins al 31 de gener de 2010. La inscripció és gratuïta i els artistes seleccionats rebran 400 euros com a ajut per la producció de l'obra, 100 més que en l'última edició.

L'organitzador del certamen, Josep Canals, destaca a Cugat.cat aquest increment com una mesura per impulsar l'art en situació de crisi.

Josep Canals

Si no estimulem el jovent, el país se'n va en orris. La crisi pot ser important però no podem deixar la cultura.


El jurat d'aquesta edició inclou, entre altres, el director del Museu de Sant Cugat, Lluís Campins, i el mateix organitzador, Josep Canals. La inauguració de la mostra tindrà lloc el 17 d'abril a Sant Cugat. La biennal compta amb el suport de l'Ajuntament i de la Generalitat, i del patrocini de la Caja de Ahorros del Mediterráneo.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.