La poesia a cau d'orella desperta una actitud de sorpresa i agraïment en el públic santcugatenc


  • Comparteix:

Interpretació poètica a la plaça d'Octavià

Interpretació poètica a la plaça d'Octavià

Quatre actors vestits de vermell han sorprès els vianants de la plaça d'Octavià que s'han mostrat agraïts amb les interpretacions de fragments poètics. L'actriu santcugatenca Sílvia Servan ha dirigit 'Poesia a cau d'orella' amb l'objectiu d'acabar amb el mite que la poesia és tan sols un art dirigit a una minoria intel·lectual. La mostra forma part del 9è Festival de poesia de Sant Cugat. Mira aquest reportatge a Cugat tv

Arribar més a prop del vianant despistat o assegut en un banc i recitar-li un poema sense rebre res a canvi és el que han fet els quatre actors de la proposta 'Poesia a cau d'orella'.

L'actriu santcugatenca Sílvia Servan ha dirigit 'Poesia a cau d'orella' i ha explicat quin ha estat el principal objectiu d'aquesta activitat.

Sílvia Servan

Un dels motius d'aquesta activitat és acabar amb el mite que la poesia només és per intel·lectuals i que només agrada a una minoria. Perquè si no ho coneixes tampoc pots saber si t'agrada.


Aquestes dedicacions de poesia espontànies, que han tingut lloc divendres a la tarda, s'han emmarcat en el 9è Festival de poesia de Sant Cugat. Les activitats del festival poètic, que enguany reten homenatge al poeta d'honor Joan Vergés, s'allargaran durant tot el cap de setmana.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.