Vergés diu Vergés en un recital poeticomusical


  • Comparteix:

El poeta d'honor d'enguany, Joan Vergés, ha compartit escenari amb el seu fill a un recital on s'han musicat alguns dels seus poemes. Joan Vergés Porter, Isidor Marí i el propi autor dels versos han estat els encarregats de fer un recorregut poètic sota el títol 'Vergés de prop' al Claustre del Monestir.

'Vergés de prop', aquest és el títol del recorregut poètic que ha fet el propi Joan Vergés al Museu de Sant Cugat. Els assistents han pogut gaudir d'un poeta proper que ha estat l'encarregat de llegir alguns dels seus versos. Isidor Marí i el fill del poeta, Vergés Porter, han estat les persones que han acabat de completar aquest recital poètic amb música en directe.

El poeta Joan Vergés ha explicat a Cugat.cat que se sent al veure musicat els seus poemes de la mà del seu fill.

Joan Vergés

És fantàstic. Jo ja havia estat musicat per artistes com Toti Soler. El més bonic és que el teu fill pugui musicar els teus poemes.


El recital que s'ha dividit en dos blocs ha comptat amb una primera part musicada i una altra dedicada íntegrament a la lectura. El poeta ha clos l'acte llegint alguns dels seus poemes.




Alguns dels assistents han coincidit en destacar el caràcter proper d'aquest recital.

Assistents

Crec que és una poesia que és molt propera /. És un honor sentir la poesia i música alhora de la mà dels seus protagonistes. / La musicalitat és molt important




En breu es publicarà l'obra poètica completa de Joan Vergés que ara per ara és difícil de trobar.






  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.